الملتقى التعليمى
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة مرحبا بك فى منتدانا
يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي سنتشرف بتسجيلك ونتمنى لك وقتا ممتعا ومفيدا
الملتقى التعليمى
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة مرحبا بك فى منتدانا
يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي سنتشرف بتسجيلك ونتمنى لك وقتا ممتعا ومفيدا
الملتقى التعليمى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


المشروع التعليمى المصرى لمراحل التعليم المختلفة من الروضة حتى الثانوية
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 لانشون بالبيت من غير لحمه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
أ/مروة السيد
عضو مشارك
عضو مشارك
أ/مروة السيد


الدلو تاريخ التسجيل : 13/03/2011

لانشون بالبيت من غير لحمه  Empty
مُساهمةموضوع: لانشون بالبيت من غير لحمه    لانشون بالبيت من غير لحمه  Icon_minitimeالأربعاء أبريل 13, 2011 11:47 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير

3 بيضات _ 3 حبات حبهان _ 3 ملاعق دقيق _

3 جبنه مثلثات _ مكعب ونص مرقه دجاج _ نص ملعقه

صغيره فلفل اسود _ نص كوب زيت _ وشعره صغنوووو

وووووووووووووونه جدا لعله (دم الغزال) لونها احمر

من عند العطار

اكيد عرفينها بس خدي بالك اوعي تحطي بزياده

وتكوني كريمه لحسن هتطلع كبده مش لنشن

هههههه

الطريقه بقي يا قممير

كل الخلطه دي تتحط علي بعضها في الخلاط

العادي وتضربيها

الخطوه المهمه

هنحط حله مايه تغلي علي النار ونحط الخلطه دي

في اي حاجه اسطوانيه قابله للحراره يعني مثلا لبانه

ممكن او كنكه او كبايه استلس ونحطها في الحله

بس طبعا المايه متكنش مغطياها يعني 3/4 كده

ونغطي الكبايه او الي انتي حطيتي فيه الخلطه

ونغطي الحله وعلي نار هاديه اوي زي الرز كده

نسيبها من ساعه لساعه ونص بس هتلاقيها مسكت

تقومي قلباها علي طول وتحطيها في الثلاجه بس

لازم تقلبيها وهي سخنه علشان تنزل متغلطيش

الغلطه الشنيعه الي انا غلطها ههههه سبتها لحد

ما بردت ومعرفتش اخرجها بس الحمد لله هي طلعت سهل قوى تعملى الشكل ده تقطعى بالقطاعه عيش ثم لنشون ثم جبنه رومى ثم زيتون
منقول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أ/مروة السيد
عضو مشارك
عضو مشارك
أ/مروة السيد


الدلو تاريخ التسجيل : 13/03/2011

لانشون بالبيت من غير لحمه  Empty
مُساهمةموضوع: رد: لانشون بالبيت من غير لحمه    لانشون بالبيت من غير لحمه  Icon_minitimeالأربعاء أبريل 13, 2011 11:50 am

اللون الاحمر "تفته"احنا بنضعها فى المخلل علشان لونه يبقا أحمر عرفتوه بس خلوا بلقكم اللون يكون بسيط جدا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
لانشون بالبيت من غير لحمه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» لانشون الفراخ

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الملتقى التعليمى :: الأنشطه :: الاقتصاد المنزلي :: أشهى الأكلات وعلوم الطبخ-
انتقل الى: